Pia Ryding

Forfatter og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Pia Ryding

Pia Rydings foredrag tager udgangspunkt i hendes bog Smukke & Lille Skat; en bog, der handler om at ville og vinde. I bogen, og derfor også i foredraget, tager Pia Ryding fat i nogle emner, som er hårde, rørende og ikke mindst tabubelagte. I foredragene fokuserer Pia derfor på udvalgte myter og vigtigheden af, at turde at sige det, som måske er unævneligt.

Vi skal passe på hinanden og på børnene

Pia Ryding fortæller med sjæl, nerve og et fantastisk nærvær, hvordan hun er kommet videre fra et liv med overgreb og tavshed – og ikke mindst hvad hun har lært af det. Pia såvel som hendes tilgang til livet er fuld af power og eftertænksomhed alt sammen pakket ind i varme krydret med en skøn bramfri- og samtidig varsomhed.

Alle Pias foredrag tager udgangspunkt i det dyrebareste, vi har i livet: Nemlig børnene. Og en af hendes aller vigtigste pointer er, at vi skal passe rigtig, rigtig godt på dem. Derfor mener hun også, at børnene og de unge skal lære at passe godt på hinanden.

Book Pia Ryding til forskellige typer af foredrag. Pia tilbyder tre forskellige foredrag, som alle sammen kan tilpasses til den aktuelle målgruppe. Pia anbefaler dog selv, at man som minimum er begyndt i indskolingen.

Book Pia Ryding til foredrag om tavshed og seksuelle overgreb, om at skrive den sværeste bog først eller kom med hende på en vandring ind i hendes barndoms landskab. I alle Pias foredrag kan du på tæt hold opleve en kvinde, som har været helt nede, men er kommet op på den anden side – stærkere end nogensinde før. Alle fordragende tager udgangspunkt i den delvist biografiske roman Smukke & Lille skat, som er en bevægende fortælling om en barndom med seksuelle overgreb, tavshed og tabu.

Book Pia Ryding allerede i dag

Ring til os for en pris på Pia Rydings foredrag allerede i dag. Har du spørgsmål vedrørende pris eller lignende, kan du også ringe til os eller udfylde forespørgselsskemaet i højre side. Alle Pia Rydings foredrag kan tilpasses den aktuelle målgruppe, og det er altid muligt at sende en forespørgsel, så vi kan finde ud af noget.

Udover de ovenstående foredrag holder Pia Ryding også foredrag og oplæg om højt begavede børn. Disse kan ske både i åbne og lukkede fora, og for professionelle fra hele verden såvel som forældre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Pia Ryding

Om foredraget:

Et levende foredrag, der tager udgangspunkt i Smukke & lille skat. Tavsheden og de seksuelle overgreb vil blive foldet ud, så det skaber sammenhæng med de valg, jeg har måtte træffe i processen hen mod at skrive Smukke & lille skat.

Undervejs vil jeg komme ind på, hvad der var godt og mindre godt i processen, hvad jeg savnede, hvordan ’systemet’ mødte mig og mine alt for sene forsøg på at hjælpe min søster.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Pia Ryding

Om foredraget:

Smukke & lille skat ligger sig både helt op ad virkeligheden og er samtidig tilført en grad af fiktion. I foredraget vil jeg komme ind på dilemmaer og overvejelser i forbindelse med det at skrive og få udgivet en historie tæt på det levede liv. Fakta vil blive konkretiseret med eksempler fra bogen

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Pia Ryding

Om foredraget:

Jeg tager jer med til en tur igennem det Nørrebro, jeg kendte. Vi følger min families vej fra den sorte firkant til en pæn sidegade. Undervejs åbner jeg op for temaerne fra Smukke & lille skat, primært med fokus på fakta og eksempler fra bogen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Pia Ryding

Foredragsholdere i samme kategori som Pia Ryding