Ole Henriksen

Skønhed og stjernedrys

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Ole Henriksen

Smør dig ind i Ole Henriksens ukuelige livsglæde og energi, når han i sine foredrag for både unge og gamle, kvinder og mænd tager dig med på en rejse gennem sit fascinerende liv, der har budt på både op- og nedture. Den anerkendte cremekonge har vundet hjerter verden over med sin jordbundne, men samtidig himmelfarende, begejstring over livet.

Sprudlende skønhedsekspert

Ole Henriksen booster din skønhed indefra og ud med sit gode humør – du kan ikke andet end sidde tilbagelænet i stolen undervejs og tænke: ”I love it”.  Og takket være hans unikke formidlingsevner kan du mærke stjernedrysset risle ned over dig, når han fortæller om sin tilværelse i glamourøse Hollywood.

Den livsglade skønhedsekspert deler ud af sine bedste tips til hudpleje og sine erfaringer med at arbejde sig til tops i en benhård, konkurrencepræget branche. Med fokus på drømme og glæde til livet vil Ole Henriksens livsfilosofi være til inspiration for alle.

Book Ole Henriksen allerede i dag

Book Ole Henriksen til et livsbekræftende foredrag både på engelsk og dansk eller som vært og konferencier. Ole er aktuel med ’Succes i Livet’ og ’Innovation’, som ligeledes har en smittende effekt på den gode livsenergi.

Ring til os for en pris på et foredrag med Ole Henriksen eller skriv til os via formularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Ole Henriksen

Om foredraget:

Et inspirerende og motiverende foredrag med hele Danmarks Ole Henriksen.

Ole Henriksen er måske det mest positive, ungdommelige og livsglade menneske, Danmark nogensinde har fostret. Vi beundrer ham for hans energi og for hans fantastiske succes – men hvordan bærer han sig ad med det?

I dette foredrag får du mulighed for at komme ind under huden på Hollywood-stjernernes hudplejeguru, når Ole Henriksen tager os på en fængslende rejse igennem sit 60-årige liv – fra den fattige barndom i Nibe i Nordjylland til det glamourøse Hollywood, hvor han har skabt sit verdensomspændende hudplejefirma. En fortælling om at være anderledes, om at blive mobbet og alligevel finde styrke i sig selv. Her får du bl.a. svar på, hvordan du finder mod til at udleve dine inderste drømme, hvordan du får det maksimale ud af dit potentiale, hvordan du vender modgang til medgang – og hvordan i alverden man kan være så positiv hele tiden. Ole Henriksen giver sine bud på vejen til succes og livsglæde i et spændende og interaktivt foredrag, hvor du når at komme helt tæt på Hollywoods ypperste hudplejeekspert.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Ole Henriksen

Om foredraget:

Spændende foredrag med hele Danmarks Ole Henriksen, specielt henvendt til virksomheder. Hvordan finder du mod til at udleve dine iværksætterdrømme? Hvor kommer inspirationen fra? Hvordan får du det maksimale ud af dit potentiale? Hvordan får du vendt modgang til medgang? Og hvordan i alverden kan man være så positiv hele tiden? Ole Henriksen giver sine bud på vejen til succes og livsglæde i et spændende og motiverende foredrag, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på Hollywoods ypperste hudplejeekspert. Her får du en fortælling om iværksætteri, innovation og troen på, at du kan gøre dine drømme til virkelighed.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Ole Henriksen

Foredragsholdere i samme kategori som Ole Henriksen