Peter Mygind

Kamæleon på den danske underholdningsscene

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Peter Mygind

Peter Mygind har i en årrække fornøjet både store og små, og med sit mangesidede talent kan han finde vejen til både smilet, alvoren og hjertet. Om det gælder børnefjernsyn, TV-serier eller teater, sætter Peter Mygind sig fast på nethinden. Som sanger, skuespiller og vært ved store arrangementer er Peter Mygind et sandt overflødighedshorn af talent, der med stor lethed balancerer på grænsen mellem alvor og komik, når han udfolder sine evner.

Charme, selvtillid og lækkert hår

Efter endt uddannelse på Statens Teaterskole i 1992 er det gået slag i slag for Peter Mygind, som med sit naturlige og veludviklede talent for at underholde igen og igen har begejstret både publikum og anmeldere. Peter Mygind er i sandhed en kamæleon, som på et splitsekund kan ændre både udtryk og form.

Peter Mygind har bevæget sig fra det dystre univers i Lars Von Triers serie “Riget” til rollen som score-Kaj, der i 90’erne satte nye standarder for børne- og ungdoms-tv og blev en sand landeplage. Med sloganet charme, selvtillid og lækkert hår lærte han en hel generation af teenagere, hvordan man skulle score.

Book Peter Mygind allerede i dag

Ring til os, eller benyt dig af formularen til højre på siden, hvis du ønsker Peter Mygind som foredragsholder, vært eller konferencier til en event, hvor humor, alvor og dybsindige tanker gerne må gå hånd i hånd.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Peter Mygind

Om foredraget:

”Hvordan jeg overvandt forhindringerne – opnåede succes – og blev et stærkere menneske.” Som ungt menneske var det ikke altid lige let at være Peter Mygind: “Jeg var det sorte får” – “Der var ingen, der troede på mig”. Men Peter VILLE! – og den vilje bevirkede, at det lykkedes. “Jeg skulle fandeme vise dem – og det gjorde jeg”

Peter Mygind deler gerne ud af sine erfaringer, som alle kan lære noget af. Det er både rørende og morsomt og ikke mindst noget, alle kan bruge – både som privatperson – men også i arbejdslivet.

Peter fortæller, hvordan det er muligt – både at være et vældig stærkt – men samtidig et meget følsomt menneske. Og dér ligger måske opskriften på succes … Dybest set handler det om, at du kan hvad du vil!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Peter Mygind

Om foredraget:

Social ansvarlighed er vejen frem. Et foredrag, der handler om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt. Det er ikke altid let, men det er vigtigt.

At gå glad på arbejde næsten hver eneste dag er muligt. Det kræver bare en lille indsats at blive et gladere og tryggere menneske. Vi har selv ansvar for vores liv … der er ingen, der ændrer det for dig. Det handler bl.a. om din egen tilgang til livet og arbejdslivet. Om hvordan vi kommunikerer med hinanden og hvordan vi styrker vores sociale evner.

Foredraget handler også om frihed til forskellighed og rummelighed – og at vi skal blive bedre til at inkludere alle mennesker i samfundet. Peter Mygind tager udgangspunkt i sit eget liv og kommer med talrige eksempler og gode råd – serveret med stor alvor og humor – og ikke mindst selvironi.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Peter Mygind

Foredragsholdere i samme kategori som Peter Mygind