Jan Gintberg

Peptalk med mod og humor

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jan Gintberg

Jan Gintberg er dansk komiks grand old man. Med sin højtråbende og samfundsrevsende facon leverer han stand-up og foredrag i spændingsfeltet mellem alvor og sjov. Talegaverne rækker vidt og bredt, og med en overraskende energi på scenen efterlader han publikum både underholdt og eftertænksomme. Jan er unikt stærk i målrettede opgaver – en egenskab som altid medfølger stor ros. Som TV- og radiovært, skuespiller og stand-upkomiker har han mere end 25 års erfaring i branchen. Den bruger han til at forvandle trivielle hverdagsudfordringer til morsomme anekdoter.

Et krydderimix af galskab, humor og selvironi

Hans forfriskende galskab og selvironi smitter og giver en uhøjtidelig stemning til følge.

Jan Gintberg er en eminent formidler, der med satiriske refleksioner underholder med og fortæller om oplevelser fra sit eget liv. I foredraget er en indbygget peptalk, som med mod og humor er et opråb til at give livet et ekstra drys med krydderiblandingen.

Book Jan Gintberg allerede i dag

Book dit næste show eller foredrag med Jan Gintberg. Du er garanteret overraskelser og satire fra øverste hylde, og han kan også bookes som vært og konferencier. Ring til bookforedrag.dk og få en pris på et show eller foredrag med Jan Gintberg. Du kan også benytte dig af kontaktformularen i højre side.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jan Gintberg

Om foredraget:

For et par år siden kom også foredrag med i Jan Gintbergs portefølje.
“DET ER JO BARE ORD!” er en kreativ peptalk med Jan Gintberg, hvor man kan opleve satirikeren, komikeren, TV-og radioværten i et forrygende brainstorm-foredrag om idé-udvikling under konstant pres og motivation for kreativitet.

”Det må da altid være sjovt at gå på arbejde, når man er stand-up komiker”.
Svaret er ja (næsten da…)!

Ifølge Jan Gintberg kan det være ligeså sjovt, hvis du beskæftiger dig med jura, tarmskylning eller noget helt tredje. Forskellen ligger i din evne til at give hverdagens udfordringer krydderi. Så er du klar til at give dine rutiner en ordentlig spand chili og kickstarte din motivation? Sug til dig, når Jan Gintberg åbner posen for, hvordan du fastholder din motivation med vedholdende brug af humor, mod og overraskelse!

– Brug humor og kreativitet aktivt til at øge trivslen på arbejdspladsen
– Skab et miljø af ja-sigere med mod til at tænke ud af boksen

Glæd dig til at opleve stand-up komikeren, som er meget mere end komiker. Jan er skarpsindig i forhold til, hvordan du bibeholder din motivation – uanset hvilket arbejdspres, du er under! Med visuelle eksempler og stærkt underholdende erfaringer fra sine mange produktioner, giver Jan kompetente bud på, hvad der skal til for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at du kan være idérig, motiverende og ikke mindst inspirerende for dine omgivelser.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jan Gintberg

Foredragsholdere i samme kategori som Jan Gintberg