Puk Elgaard

Et miks af humor og eftertænksomhed

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Puk Elgaard

Efter sin debut i 1995 på Danmarks Radio med børneprogrammet “Børne’1’eren” har Puk Elgaard med sædvanlig charme og en veludviklet empatisk sans for andre mennesker fortsat vundet mange danskeres hjerter. I øjeblikket er hun aktuel i Go’ Morgen Danmark, hvor hun i weekenden byder på kaffe, hyggelige stunder og interessante gæster som vært for hele landet.

Nærvær og inspiration

Puk Elgaard har en særdeles smilende og nærværende facon, og med sit ligefremme væsen, formår hun at skabe den helt rigtige stemning, når hun holder sit foredrag. Et foredrag, der handler om livet bag skærmen. Puk Elgaard er hudløst ærlig og med et miks af humor og eftertænksomhed, kan du komme helt tæt på den Puk Elgaard, du ellers blot kender fra TV.

Lyt med, når Puk Elgaard fortæller om mere end tyve år i orkanens øje, hvor hun har været vært på mange forskellige programmer. Med Puk Elgaards fantastiske indlevelsesevne er du sikker på at få en oplevelse, du sent vil glemme.

Book Puk Elgaard allerede i dag

Ring til os, eller brug formularen til højre på siden, hvis du gerne vil have en pris på Puk Elgaard til et foredrag om livet bag skærmen på en stor dansk TV-station.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Puk Elgaard

Om foredraget:

En ærlig og bevægende aften med plads til grin og mange historier fra en af Danmarks absolut mest elskede TV-værtinder. Puk har haft en til tider hård opvækst – hun har ingen uddannelse og er vokset op i en meget utraditionel og turbulent familie, men Puk har fundet sin vej gennem livet, og er endt med at blive en af Danmarks mest populære studieværter. Puk Elgaard fortæller også om sit møde med den 100-årige Ellen fra Pilehuset, som lærte hende styrken ved et positivt sind. Et møde, der kom en meget rost bog ud af. Under sine foredrag opfordrer Puk meget gerne til dialog og tager villigt imod spørgsmål fra salen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Puk Elgaard

Puk taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Puk Elgaard