Thomas Blachmann

Poesi, latter og originale tanker

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Thomas Blachmann

Thomas Blachmann fik sit folkelige gennembrud som den karismatiske og særdeles ligefremme dommer i Danmarks Radios TV-program X-Factor. Men Thomas Blachmann er også en yderst velanset producer, jazz-musiker og tænker, der evner at røre det inderste i folk med sin unikke evne til at skabe langtidsholdbar og ikonisk vedkommende musik.

Poesi, latter og originale tanker

Hvorfor er det, at vi bliver stille, når Thomas Blachmann taler? Hvilke mekanismer er på spil i vores indre, når vi forsøger på at regne verden ud? Thomas Blachmann har den her sjældne egenskab til at få sagt præcis det, vi andre fornemmer. Med en tankegang, der bevæger sig både vertikalt og horisontalt, er Thomas Blachmann vor tids moderne filosof. En mand, hvis stream of consciousness er fuld af poesi, latter og ikke mindst originale tanker, hvor normalen vendes på hovedet og ses på ny.

Udover X-Factor og egen musik er Thomas Blachmann også kendt som smagsdommer på DR2 og fra “Idols” på TV3. Dertil har han været ophavsmand til flere forskellige TV-koncepter og bevæger sig derfor også scenevant og selvsikker på de skrå brædder.

Book Thomas Blachmann allerede i dag

Ring til os, eller brug kontaktformularen til højre på siden, hvis du er interesseret i at booke Thomas Blachmann til et spændende og selvudviklende foredrag. Vi giver dig en pris på Thomas Blachmann i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Thomas Blachmann

Om foredraget:

Hvis alt hvad vi siger, er sagt af andre før os, hvem er det så, der taler? Hvis alt, hvad vi kan fremstille ikke er andet end nye monumenter over det gentagelseshelvede, vi allerede befinder os i … hvad så? Der er i vores samfund i dag en så stor indesluttet energi, at det bare er et spørgsmål om, hvornår og hvordan den frigiver sig selv. Er der her en mulighed for at ankomme til vores egen tid i et virvar af nye idéer?

Tiden er moden, det er det gode ved tiden. Den er altid moden, men kan ikke være foran, kun bagefter…

Varighed: 1-2 timer, gerne med spørgsmål, som gives på forhånd af deltagerne.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Thomas Blachmann

Thomas taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Thomas Blachmann