Chili Klaus

Kongen af chili

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Chili Klaus

Chili Klaus blev for alvor populær, da han med underspillet sødme lokkede kendte danskere til for åben skærm at sætte tænderne og ikke mindst tungen i superstærke chilier. Meget kendt er klippet med Bubber, hvor de sammen spiser en af verdens stærkeste chilier. Et stærkt klip - så at sige - hvor kærligheden til chilien hele tiden er i centrum på trods af dens potentielle kraftige virkning.

Kan det blive stærkt nok?

Med knap 300.000 likes på Facebook og sin egen meget velbesøgte YouTube-kanal er Chili Klaus blevet en uhyre populær persona. For selvom hans virke kan synes voldsomt og angstprovokerende, er der en konstant fornemmelse af respekt om ham. Chili Klaus behandler både chili og gæst med en forståelse, der synes en psykolog værdig.

Inviter Chili Klaus til en seance hvor I også selv kan stifte bekendtskab med den hidsige chilifrugt under Chili Klaus’ bevågenhed. Chili er måske nok stærkt, men du skal mærke dig selv for at huske på, at du er live.

Book Chili Klaus allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre, eller ring til os i dag, hvis du gerne vil booke Chili Klaus til dit næste arrangement. Med Chili Klaus’ chilismagning er du sikret en stærk oplevelse, der måske i sidste ende gør dig til et bedre menneske.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Chili Klaus

Om foredraget:

Til en chilismagning medbringer Chili Klaus et varieret udvalg af chilier i alle vindstyrker – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse. Få en sjov og anderledes oplevelse fra øverste hylde sammen med en af tidens hotteste navne.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Chili Klaus

Chili taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Chili Klaus