Martin Brygmann

Foredragsholder, skuespiller og sanger

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Martin Brygmann

Martin Brygmann er komponist, sanger, skuespiller og entertainer. Martin Brygmann kan det hele. Martin er aktuel med et spændende foredrag om kreativitet. Foredraget tager udgangspunkt i kreative proces han gennemgik, da han i 2014 bestilte et album hos sig selv, og ville have en finger med i alle delene af projektet.

Martin Brygmann – foredrag om kreativitet

Martin Brygmann har underholdt os alle i mange film og TV-serie, såsom Italiensk For Begyndere, Blå Mænd og flere julkalendere henover årene. Udover talentet som skuespiller, er Martin Brygmann også en begavet sangskriver. Martin har skrevet sange til musicals, soundtracks til film og TV-serier samt udgivet tre solo albums, senest “Bates Delight” i 2017.
Martin har også kombineret disse to talenter, ved at optræde i musicals. I 2016 kunne han opleves som Edna Turnblad i “Hairpsray”, og lige nu er Martin aktuel som Arne Nougatgren i den anmelderroste “Terkel The Musical”.

Martin Brygmann er også en rutineret vært og konferencier, og har været engageret ved utallige store firma events, og ved en koncertrække med DR Vokalensemblet, hvor Martin fremførte digte af Catul samt sine egne tekster.

Martin er lige nu aktuel med et nyt, lærerigt og underholdende foredrag om den kreative proces han gennemgik i 2014, da han skrev et nyt album og ville have en finger med i hele projektet. Med i foredraget har Martin taget en masse eksempler, videoindslag, sange og musik med.

Book Martin Brygmann allerede i dag

Martin Brygmann har mange styrker; musik, skuespil eller komik, ligemeget hvad Martin begiver sig ud i, er det gennemført og altid underholdende. Booker du Martin Brygmann er du sikret en charmerende, morsom og musikalsk entertainer, som på højt plan underholder med et kig ind i sin karriere, kreativiteten og de idéer som ligger bag.

Du kan booke Martin Brygmann som humoristisk foredragsholder, vært og konferencier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Martin Brygmann

Om foredraget:

Varighed ca 60 min. + tid til spørgsmål.

I foråret 2014 bestiller Martin Brygmann et album hos sig selv. Efter at have skrevet mere end 100 sange til andre, er det på tide at have sig selv som kunde. Det bliver en tour de force, der bringer ham til USA, Tyskland, Polen og Sverige. Martin Brygmann finder på nye dogmer og besværlige benspænd for sig selv. Der er kun eet mål. Martin er kunden. Kunden skal være glad. Martin beslutter sig for selv at have fingrene i alle dele af projektet. Produktion, distribution, video, artwork, sociale medier, dokumentation, coffeetablebook, turné. Intet kommer ud, uden Martin Brygmanns idéoplæg og signatur.

Med udgangspunkt i denne proces, har Martin Brygmann lavet et spændende, lærerigt og meget underholdende foredrag om kreativitet, alt sammen fulgt til dørs af eksempler, videoindslag, sang og musik.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Martin Brygmann

Om foredraget:

Musikalsk foredrag om, hvordan man klarer den kreative karrieres kringlede kurs – uden at blive køresyg!

Hvad ville der være sket:

Hvis jeg ikke havde haft modet til at risikere fiaskoen?

Hvis jeg ikke havde været lige dér, på lige præcis dét tidspunkt?

Hvis jeg kom til at spille bas i stedet for trommer?

Martin Brygmann fik sig en bedre karriere, end han havde turde håbe på, trods omveje. Eller måske på grund af omveje?

Han har prøvet mere end de fleste af os har, og det tog ham lang tid at erkende, at han skulle komme til at gøre…det hele. Næsten.

Mange af os finder tryghed i det velkendte. At dagene mere eller mindre helst skal ligne hinanden så meget som muligt men det er nærmest blevet et dogme for Martin Brygmann, at han udelukkende skal gøre ting, han aldrig har prøvet før. At lede efter de stier der ikke er for nedtrampede. Hans arbejdsdag ligner på ingen måde den foregående og dagen i morgen tager sig helt og aldeles anderledes ud.

  • Martin Brygmann har lavet et spændende, sjovt, lærerigt og meget underholdende foredrag om hvordan det gik til, at han i dag kan kalde sig trommeslager, komponist, skuespiller, konferencier, sanger, komiker o.a. Alt sammen garneret af sang og popmusik. Og man må gerne synge med.

Varighed 60 minutter + spørgsmål.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Martin Brygmann

Foredragsholdere i samme kategori som Martin Brygmann