Michael Schøt

Skarp på politisk satire

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Michael Schøt

Kun få er lige så dygtige til samfundskritisk satire som Michael Schøt. Med sin enorme indsigt og sit sympatiske væsen, er han et oplagt valg som både konferencier og ordstyrer. Hvad end det drejer som samfund, politik eller noget helt tredje, kan du være sikker på et yderst velformuleret og engageret indspark fra Michael Schøt.

Tankevækkende og morsomt

Michael Schøt formår at levere knivskarp satire med både charme og indlevelse. Hans jokes og observationer tager næsten altid udgangspunkt i aktuelle begivenheder. Det er både både tankevækkende og utroligt morsomt.

Michael Schøt er et oplagt valg som konferencier, da han har en evne til at gøre svært tilgængeligt stof lettilgængeligt, hvad end det er kompliceret lovgivning eller tungt politisk materiale.

Udover at være en dygtig stand-up komiker er Michael Schøt en skarp ordstyrer, da han blandt andet har interviewet adskillige politikere på sin helt egen Schøt-facon.

Book Michael Schøt allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Michael Schøt som enten konferencier eller ordstyrer. Kontakt os og få en pris på Michael Schøt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Michael Schøt