Sebastian Dorset


Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian, der oprindelig er uddannet journalist. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt.

I gennem syv år var Sebastian fast ankermand på Kulcaféen, og her fik han god brug for sine suveræne egenskaber som vært og konferencier. Sebastian Dorset er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum.

Konferencier med improvisation og dialog
Sebastian Dorset er altid klar til at målrette sin optræden efter arrangørernes ønske og er også en meget benyttet konferencier, der på afslappet vis knytter nogle humoristiske kommentarer til de forskellige indlæg og får arrangementet til at glide så både tidsplanen og humøret holder.

Uanset hvem Sebastian Dorset bliver stillet overfor, tilpasser han sin optræden til deres virkelighed. Sebastian Dorset er valget hvis festen, konferencen eller firmaarrangementet skal have et indlæg med kant, kulør og samtidig kan give de tilstedeværende et godt grin og noget at tænke over.


Wednesday, May 18th, 2011. Filed under: Stand-up show