Brian Lykke

Du kender ham fra bl.a. ”Live fra Bremen” og ”Krysters Kartel”, hvor han har skabt uforglemmelige, sjove karakterer. Brian Lykke er en mester i at gengive typer og denne spændvidde bruger han også i sit stand-up show. Her leverer han en afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suveræn performance, hvor komik, hans talent for at spotte karaktertræk hos os alle og egne hverdagsoplevelser er i centrum. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.

Brian medvirkede i 2006 i den prisnominerede DR2-satireserie ”Trio van Gogh”, og lige siden er det gået fremad for den dygtige komiker. I 2010 lærte familien Danmark ham at kende i ”Krysters Kartel” på DR2, hvor han bl.a. står bag den voldsomt sjove figur Jeff. Kartel-holdet turnerede også landet rundt med alle de populære og velkendte karakterer i 2012 under titlen ”Så hakker spætten”.

I 2011 havde Brian sin debut i ”Live fra Bremen” på Tv2, hvor han medvirkede i 4 sæsoner. I 2014 og 2015 kunne Brian igen opleves på stand-up scenen, da han turnerede med ”Comedy NITE” i selskab med henholdsvis Thomas Warberg og Kasper Gross samt efterfølgende med Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade.

I de senere år er Brian kendt fra radio og podcast. I 2015 og 2016 kunne han høres på BT.dk’s podcast ”Bremsesporet”, ligesom han i 2016 kunne opleves i ”Københavnermodellen” på Radio24SYV. De yngste fjernsynsseere vil sikkert også kunne genkende Brian fra ”Onkel Rejes Sørøvershow” på DR Ramasjang.

Send en forespørgsel på Brian Lykke i formularen til højre.

 

 


Thursday, January 24th, 2019. Filed under: Stand-up show