Mette Frobenius

Mette Frobenius har for længst slået sit navn fast som en af de mest intelligent-satiriske komikere herhjemme. Hun er ualmindelig hurtig – og så er hun helt vildt sjov! Som stand-up’er kan Mette Frobenius det hele og giver en ganske unik blanding af hylende morsom komik mixet med intelligente drejninger og tankevækkende indhold. Mette Frobenius’ speciale er tilpasset, målrettet, skarp og bidende stand-up.

Du kender sikkert mest Mette fra andre arrangementer, for hun er en yderst dygtig og populær foredragsholder. Men faktisk havde Mette sit gennembrud i ”Stand-up.dk” på Tv2Zulu. Her deltog Mette i både sæson 1, 2, 4 og 6, der strakte sig fra 1997 til 2009.

I tiden herefter har Mette i særdeleshed været aktuel som skribent. På en årrække af 10 år var Mette skribent både i ”Tidens Kvinder” (1994-2004) og klummeskribent på ”Kiwi” (2006-2016). Dertil har hun holdt flere målrettede foredrag om bl.a. Facebook og sundhed. Hun kan også opleves hver søndag kl. 14.03 på P4 i programmet ”Søren og Mette” sammen med Søren Rebbe.

Send en forespørgsel på Mette Frobenius i formularen til højre.

 


Wednesday, June 7th, 2017. Filed under: Konferencier Stand-up show