Thomas Warberg

Med 2 one-man shows i bagagen samt adskillige morsomme og underholdende tv-shows, er Thomas Warberg en af tidens absolut skarpeste komikere. I 2016 turnerede han med sit 2. one-man show ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”, der høstede flotte 5-stjernede anmeldelser. I 2017 debuterede han som musicalstjerne i Tivoli-opsætningen af Spamalot, ligesom han på tv kan opleves i endnu en sæson af underholdningsprogrammet ”Klipfiskerne” på Tv2.

Thomas Warberg kunne i 2010 pryde sit cv med Läkerols Talentpris, som han vandt ved Zulu Comedy Galla. Blot året efter blev han folkeeje, da han blev en fast del af tv2’s succesprogram ”Live fra Bremen”, der bragte underholdende sketches hver uge.

I 2014 kunne Warberg opleves med sit første one-man show ”WARBERG COMEDY TOUR ’14”, der turnerede i hele landet og bl.a. fik anmelderne til at placere ham i dansk stand-up’s superliga. Blot året efter åbnede han i samarbejde med Tajmer Booking & Management sin egen club, Warberg Comedy Club, der byder på fokuseret stand-up nørderi og unikke shows hver uge.

Thomas er en komiker i absolut topform og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give åndedrætsbesvær, der hvor hans humor rammer. Hans unikke stil resulterede også i en værtsrolle på det underholdende aftenshow, ”Det Sene Sommershow”, der kørte adskillige sommeraftener i 2016 på Tv2.

Send en forespørgsel på Thomas Warberg i formularen til højre.


Sunday, January 27th, 2019. Filed under: Stand-up show